Tret de sortida de la fase Conèixer a Les Vinyes

La comissió organitzadora del procés de millora dels patis de l’Institut Escola Les Vinyes va acordar fer coincidir l’inici del procés de cocreació amb la diada de la Castanyada, el dijous 31 d’octubre. Una manera de donar rellevància a l’acte i aprofitar la presència dels pares i mares d’educació infantil i primària.

La festa tindrà lloc al pati on es farà un gran tendal amb dibuixos, textos i frases sobre com volem els nous patis. Uns grans murals fets pels alumnes de l’ESO explicaran en què consisteix el procés i què farem en la primera fase Conèixer. Aquesta tarda presentarem els logos i els eslògans fets pels alumnes i, entre tots els presents, farem una votació.

També animarem el pati amb música de ball i tots els jingles que han compost els alumnes de música de primer d’ESO. Unes taules amb colors permetran incorporar més aportacions al tendal, nous dibuixos o frases.

I tot ben acompanyat de panellets fets per educació infantil, coques de tardor, fetes pels nens i nenes de primària, i castanyes torrades per l’alumnat de l’ESO. Un bon berenar, amb begudes i pastissos de l’AMPA.

També estem preparant la fase Conèixer, però això, de moment, està a la cuina!

patiESO

Hi haurà també una sorpresa musical, però una sorpresa no es pot avançar. 🙂

Ja ho contarem!

You may also like