cocreacio_red

Què és EDU+CO?

EDU+CO és una comunitat per difondre la co-creació en l’àmbit educatiu: escoles, instituts, universitats, etc. Aquesta web és un espai per compartir, difondre i aprendre junts.

Aquí hi trobaràs…

…i el més important, un espai per que tu mateix comparteixis les teves experiències i contribueixis amb les teves aportacions.

 

Per què co-crear en entorns educatius?

La co-creació és una poderosa eina de transformació personal i col.lectiva que ens permet solventar reptes junts de manera que les solucions siguin més satisfactòries per tots els implicats.

A més, és una eina educativa importantíssima amb la que es transmeten ,a través de la pràctica, valors com el respecte,  la importància de la creativitat i de la comunitat, el treball col.lectiu, la col.laboració…. Amb tot la co-creació contribueix al creixement personal  que promou l’empoderament personal i col.lectiu, descobrint habilitats creatives moltes vegades ocultes, i molts altres aspectes que ens ajuden a ser millors persones, millors comunitats i en definitiva, a construir entre tots un món millor.

Us animem a participar per fer arribar la co-creació a tothom i així ,entre tots, construir un món millor!