Primera sessió de cocreació a l’Escola Verdaguer de Sils

Cocreant a l’Escola Verdaguer de Sils. El passat dijous 3 d’abril varem celebrar la primera sessió de cocreació a l’Escola Verdaguer de Sils amb les famílies i l’equip de mestres. Una sessió intensa on varen participar més de 30 persones!

Posar en situació. Vaig començar explicant el projecte del NouPatiCastellum a partir del vídeo que ja coneixeu i després en Josep va fer un repàs de totes les accions de la Fase Conèixer que s’han realitzat fins avui i en quin punt ens trobem.

Cocrear a partir d’allò conegut. En aquesta ocasió hem partit dels temes clau que varen sorgir de la Fase Conèixer realitzada entre l’inici del curs i les fotos dels patis inspiradors aportades per les famílies, l’equip de mestres i sel.leccionades pels alumnes. a partir de tota aquesta informació hem realitzat una intensa pluja d’idees que s’ha acabat formalitzant en més de 30 propostes que seran el punt de partida per la propora sessió de prototipatge.

Recursos propis. En el moment de compartir les idees han anat sorgint els “recursos propis” i diversos pares, mares i mestres han anat oferint materials i coneixements per poder portar a terme el projecte!

Ideació amb els infants. El proper dimarts dia 8 durant tot el dia estarem cocreant amb els infants, fent maquetes i dibuixos abans de la sessió de prototipat del proper dijous 10 d’abril. En breu us informarem sobre aquesta sessió!

Seguim cocreant el NouPatiVerdaguer!

 

You may also like