Presentem NouPatiCastellum al I Fòrum de les Famílies i l’Educació a Catalunya

Aquest dissabte 24 de maig l’AMPA de l’Escola Castellum ha estat convidada a presentar el projecte de cocreació del pati Noupaticastellum al I FÒRUM DE LES FAMÍLIES i L’EDUCACIÓ a CATALUNYA

A partir de les 9:15 a l’Institut del Teatre de Barcelona (Plaça Margarida Xirgu, s/n, Barcelona)

Programa

Què hi trobareu?
Famílies que us eplicaran experiències d’èxit per millorar i contribuir a l’escola i com aplicar-les a la vostra.
Experts que parlaran del rol de les famílies a l’educació en diferents àmbits.
El Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola.

Serà una trobada que posarà de manifest el potencial i el compromís de mares i pares en l’educació. No podeu faltar! Inscriviu-vos ja AQUÍ (places limitades)

Però… i què més pots trobar?

Una exposició amb més de 100 bones pràctiques d’AMPA, centres educatius i famílies; el lliurament d’un exemplar del Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola; un decàleg-manifest compartit i elaborat per les famílies que marcarà l’agenda de futur de mares i pares en educació; audiovisuals amb experiències innovadores dels pares a l’escola; un espai de lectura per agafar i intercanviar idees d’altres centres; un esmorzar amb espai de diàleg per compartir visions i formes de fer; i finalment la demostració i celebració de la importància que tenim les famílies per l’educació a Catalunya.

Hi haurà servei de monitoratge amb un munt d’activitats i jocs pels més petits organitzat per la Fundació Catalana de l’Esplai.

You may also like

One comment

  • Itziar 23 mayo, 2014  

    Molt bé!!! Segur que serà un bon exemple per a que altres famílies i escoles facin processos semblants de crear tots junts! Felicitats!