Per què #escoltemelpati?

#escoltemelpati és un projecte per imaginar, redissenyar i construir col·lectivament el pati de l’Escola Josep M. Jujol, una escola del barri de Gràcia, de Barcelona i que persegueix dos objectius molt clars: millorar l’acústica del pati i enfortir la comunitat educativa de l’escola.

Som conscients que tenim algunes alertes que de bon principi dificulten el procés: la catalogació patrimonial de l’edifici, la falta de recursos econòmics i la dimensió i diversitat sociocultural de l’escola. No obstant això, preferim entendre aquestes alertes com a reptes i engegar un projecte capaç d’aglutinar a tota la comunitat educativa per trobar solucions, un projecte que arribarà fins a on siguem capaços de conduir, però que segur ens aportarà un aprenentatge molt interessant!

#escoltemelpati formarà part del projecte curricular del curs 2014-15 i durarà tot el cicle lectiu. Però aquest projecte té un caràcter diferent als projectes escolars d’anys anteriors: aquesta vegada ens involucrem equip docent, famílies, alumnat i monitoratge! Tothom hi prendrà part de forma activa!

El procés d’ #escoltemelpati es desenvoluparà en 3 fases: CONÈIXERDISSENYAR i CONSTRUIR, i dedicarem un trimestre a cada fase. Des de l’escola cada curs treballarà al seu nivell cadascuna de les fases. Des de les famílies, analitzarem la informació i treballarem cada fase en un ambient festiu. Tot això, coordinat des de diversos equips de treball temàtics (comunicació, imatge, reporters, etc…) i mixts (mestres, famílies i monitors).

Des de #escoltemelpati estem animats, motivats i molt encuriosits per saber què en resultarà de tota aquesta il·lusió… però convençuts que serà molt positiu!

Per estar al dia, segueix-nos al Twitter amb @escoltemelpati i fes servir el hashtag #escoltemelpati!

You may also like

Leave a comment