En tota comunitat és tan important rebre com donar, és per això que et convidem a que t’uneixis a la comunitat EDU CO i aprofitis tots els seus recursos, però a més que contribueixis tu mateix, amb la teva experiència a enriquir els recursos que serviran per a altres persones.

Com pots participar?

Posa en pràctica la cocreació i comparteix la teva experiencia!

Creiem en la cocreació com una eina per construir un món millor, per això la millor recompensa és que la posis en práctica! És molt important, a més de posar en pràctica la co-creació, que comparteixis la teva experiència a través d’aquest bloc, fes que més gent se’n beneficiï!

Comparteix els teus dubtes i inquietuds

Contacta amb nosaltres i et respondrem el més aviat possible!

Comparteix els teus recursos

Si has fet o estás fent un procés de cocreació, de ben segur que tens recursos molt valuosos que pots compartir en forma de fitxa d’activitats, plantilles de documents, etc. Publica’ls per que d’altres s’en puguin beneficiar.

Tallers EDU+CO

Organitzem tallers per assesorar i formar a escoles, institus i universitats sobre com aplicar la cocreació. Informa’t!

Ajuda’ns a millorar: la web, els recursos, les activitats

Ens agrada molt que ens expliquis què t’ha agradat, però també ens és molt útil saber en què i com poder millorar, ja sigui de la web, afegint nous continguts, reorganitzant-los, canvaint-los, etc. com de les activitats que organitzem.

Contacta amb nosaltres per a qualsevol d’aquestes qüestions.