NouPatiVerdaguer: estat del projecte

El passat dilluns 30 de setembre ens vàrem reunir en  Lluís Sabadell Artiga (responsable de l’assessorament extern)  , un responsable de l’AMPA, la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Sils , la directora del centre juntament amb la comissió de mestres per engegar el projecte de construcció del nou pati de  l’escola.

Aquesta reunió va servir per començar a posar fil a l’agulla i per definir quins han de ser els propers passos a seguir.

Com ens va explicar en Lluís, el projecte consta de quatre fases que són:

  1. Conèixer.
  2. Co-crear.
  3. Construïr.
  4. Celebrar.

Posteriorment, l’11 de novembre, ens vàrem tornar a reunir per engegar la primera fase, que és el “Conèixer”.

Per poder-ho fer es va  fer una enquesta a tots els agents implicats ( alumnes, famílies, mestres i monitores de menjador) per recollir idees sobre quin seria el seu pati ideal i què en recorden de la seva infantesa. També es va demanar de pensar un nom pel projecte i un logotip. Per tant, es va decidir de posar-li “noupativerdaguer” utilitzant el logotip d’un arbre.

Per fer aquesta recollida d’informació es va passar una circular a les famílies i es va anar recollint en unes bústies penjades expressament a l’escola.

La següent  reunió de tots els col.lectius implicats va ser el 27 de gener.

Paral.lelament la comissió de Mestres  va penjar rètols informatius a l’entrada de l’escola per fer difusió del projecte. L’Ampa, per la seva banda, també farà alguna plafó informatiu a l’entrada de l’escola. El que es vol intentar és que sigui un projecte d’escola on tothom se’l faci seu.

La propera reunió, que serà d’aquí un mes,  servirà per mostrar  totes les imatges que s’han pogut recollir del que agradaria que tingués el nou pati de l’escola i continuar preparant la següent fase de “Co-crear” el nou pati de l’escola.

Aquest és el logotip del nostre projecte “noupativerdaguer”:

Participeu-hi tots ja que així  podrem decidir millor
Cal que escoltem a tothom perquè aquest pati serà de tots!!
Animeu-vos-hi!  Només cal que ens digueu què en penseu!
I finalment…  anem a conèixer l’opinió de tothom !

You may also like