Nou curs CoCreable a l’ERAM: La cocreació com a eina de disseny i innovació

Ja podeu incriure-us al proper curs que impartim a l’ERAM!

Dates del curs: 3, 10 17 i 24 de maig de 2014
Horari: Dissabtes de 9 a 14h.
Preu: 150€

Presentació

És cada vegada més important involucrar als usuaris/clients en el procés de disseny d’un producte o servei, però també a tots els implicats amb aquests: fabricants, proveïdors, i fins i tot persones que no tinguin res a veure amb el mateix.

La millor eina per aconseguir-ho és la cocreació. A CoCreable, d’on provenen els docents del curs, han desenvolupat la seva pròpia metodologia que facilita aquest procés.

En aquest curs s’aprendrà a dissenyar i organitzar sessions de cocreació amb participants de perfil divers amb l’objectiu de facilitar que tots puguin aportar tota la seva creativitat per resoldre el repte creatiu que es proposi.

A més de la sessió, també es treballaran aspectes fonamentals per què una sessió de cocreació tingui èxit com la convocatòria i motivació dels assistents, etc.

Al curs treballarem desenvolupant casos pràctics dels mateixos assistents.

Objectius

Aprendre a la pràctica com dissenyar i organitzar una sessió de cocreació, com comunicar-la i fomentar la participació motivada dels seus participants. Els participants es podran especialitzar en un dels diversos rols dels organitzadors que comporta cada sessió: Master & Commander, Sr.Coses, Productor, Documentador o Media.

A qui va dirigit?

Curs dirigit a persones que tinguin interès en aplicar la cocreació per enriquir els seus processos de treball i innovació (dissenyadors, arquitectes, mestres, empresaris, emprenedors, responsables d’equips, responsables d’innovació, etc.).

Inscripcions

You may also like