L’Institut Escola Les Vinyes en marxa!

A l’Institut Escola Les Vinyes, de Castellbisbal, hem posat en marxa el projecte de millora del nostre pati. A partir del coneixement del projecte de co-creació del pati de l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis, vam considerar que podíem desenvolupar un camí semblant en el nostre centre. Som un institut Escola nou, tenim un gran pati però, com sol passar, està «fet i deixat estar». Els arquitectes van complir amb la seva part constructiva, però no van cobrir, ni de bon tros, les necessitats del nostre centre. Després d’uns primers contactes i deliberacions, la comunitat educativa ha decidit emprendre aquest camí amb l’ajuda de Lluís i el seu equip.

De moment, hem fet la primera reunió de treball amb tot el claustre per tal de conèixer l’abast del projecte i encetar el tema. Hem escrit 3 paraules al voltant del tema i hem compartit els sentiments i les idees que tot plegat genera en l’equip de mestres i professors. Repte, il·lusió, feina, cooperació, innovació… Un núvol de sentiments, idees i sensacions.

Estem ara en la fase de crear la comissió que farà el disseny marc del procés i proposarà una activitat inicial que serà el tret de sortida d’aquest viatge. També començarem a plantejar-nos com s’articula tot plegat en el dia a dia del nostre projecte educatiu a base de treball disciplinar, treballs globalitzats i projectes transversals. Ja us anirem contant!

L’equip docent de l’Institut Escola Les Vinyes

mestreslesvinyes

You may also like