Descarrega’t la guia que canviarà la teva escola, institut, universitat… per sempre!
A la Guia pràctica per co-crear a l’escola hi trobaràs eines, consells i trucs amb l’objectiu d’orientar-te i fer-te més fàcil el disseny i gestió del procés de co-creació per tal que acabi amb èxit.
Més de 200 pàgines amb tota la informació necessària organitzada en cinc capítols, un per cada una de les fases del procés de co-creació –Conèixer, Co-crear, Construir i Celebrar– i un d’inicial que explica com dissenyar el procés en sí.
Està dirigit a mestres, famílies, monitors/es o qualsevol persona que vulgui iniciar un procés de co-creació. Si bé ha estat escrita pensant en un context educatiu -i més concretament una escola d’infantil i primària- les activitats i eines que aquí s’expliquen són aplicables a qualsevol context.
Adquireix el teu exemplar!
COMPRAR LA GUIA DE CO-CREACIÓ PER A ESCOLES 18€
Hola m’agradari rebre la guia en PDF. Moltes gràcies
He fet un petit projecte de co-creació a una llar d’infants on he estat fent pràctiques! I la veritat ha estat un èxit! M’agradaria molt tenir la guia per poder millorar algunes coses i conèixer el teu punt de vista. Com puc aconseguir-la en PDF? Gràcies
Genial! Podries compartir la teva experiència en aquest bloc i així se’n farà ressò.
Estic a punt de treure una nova versió de la Guia revisada i ampliada. T’innformo quan estigui disponible.
Benvolgut.
graies per la guia.
Volem iniciar un procés de disseny del 3 patis de la nostra escola, i penso que el vostr treball ens anirà molt bé.
Hola, estic interessada en conèixer els processos de treball que es proposen a la guia i conèixer millor les tècniques de co-creació.
Gràcies per posar els recursos a disposició!
¡Hola! Después de 31 años en una empresa de equipamientos y servicios para la educación he dado un cambio en mi carrera profesional y me dedico a impulsar la innovación y el emprendizaje como freelance. Actualmente trabajo en 2 proyectos de innovación tecnológica pero mi inquietud está en proyectos de innovación social. La co.creación es una metodología muy interesante en estos proyectos y mi interés en la guía que habéis publicado está en ver cómo habéis planteado estos espacios creativos en las escuelas para tomar referencias y aplicarlas en un borrador de proyecto que gira en torno a las comunidades de aprendizaje y colaboración creativa en torno a las tecnologías emergentes.
Eskerrik asko
Hola, soc mestra de l’Escola els Raiers. Acaben de reformar l’escola, però els patis han qudat buits. Estem pensant en com donar-los-hi vida i crec que aquest projecte pot engrescar mestres, famílies i alumnes.
Hola,
Molt interessant la metodologia que utilitzeu. M´interessa com a professor de secundària tenir la Guia per poder aprofundir en el sistema i aplicar-la a l´aula.
Moltes gràcies!
Hola! El meu nom és Araceli Luque, i treballo a l’escola El Miracle de Tarragona. A la nostra escola tenim la sort de disposar d’uns espais molt xulos, grans i lluminosos, però de moment amb poques possiblitats pels alumnes. M’agrada molt aquesta idea de la co-creació, i m’agradaria informar-me amb la vostra guia, i valorar si ho podem aplicar a la nostra escola. Gràcies!
Bona nit,
Sóc estudiant d’Educació Primaria i monitora de temps lliure i m’agradaria poder llegir aquesta guia de co-creació ja que he he estat investigant sobre el tema dels patis i m’ha semblat una idea molt innovadora pedagógicament.
Gràcies!!
Hola, som l’escola Mare Nostrum de Barcelona.
Estem pensant en fer un projecte per a la reorganització dels nostres patis.
Ens interessaria molt la vostra guia ja que hem vist que heu fet transformacions molt interessants.
Gràcies,
Comissió de Medi Ambient
Sóm un Grup de Pares de l’Escola Proa, interessant en el projectes Cocreats que volem aplicar sobre el desenvolupament del concepte Imatge Corporativa.
Hola
som l’ampa de l’escola de Pals i juntament amb la mateixa escola tenim ganes de començar un projecte de transformació del pati, pel que pensem que la vostra guia ens pot ser d’una gran ajuda, ja que volem que tant el resultat però sobretot el propi procés sigui enriquidor.
gràcies
Sandra López
Estoy interesado en todo lo relativo a la innovación social, por lo que considero que vuestra guía de co-creación me puede ser muy útil. Gracias
Hola, sóc mare de l’escola Valeri Serra Bellpuig i, juntamnet, amb d’altres pares i mares de l’escola volem engegar un projecte de cocreació dels patis de la nostra escola.
Tot i que vivim en un entorn rural i l’escola està situada als afores del municipi, la nostra escola té uns patis molt lletjos: dues pistes cimentades on, pràcticament, només s’hi juga a futbol; un sorral pels parvulets i una zona amb matolls i arbusts.
Pensem que podríem treure molt profit dels patis fent-hi una intervenció consensuada i participada de tota la comunitat educativa.
Tenim moltes ganes de tirar-ho endavant. Ja em parlat amb l’equip directiu de l’escola i amb l’Ajuntament, donat que l’espai dels patiis és de propietat municipal.
La nostra idea és convocar als pares i mares de l’escola a una xerrada informativa on exposaríem les raons de perquè pensem que cal intervenir als patis i els explicaríem la idea de co-creació i els mostraríem videos i fotos d’escoles on ja s’ha fet.
Segur que els engresquem!
Usuestaríem molt agraïdes si ens fessis arribar la guia de co-creació en format pdf. La utilitzaríem per explicar encara millor el projecte a l’escola.
Estem encantades amb tot el que hem anat veient a la xarxa i estem emocionades de poder engegar un projecte similar a la nostra escola i pels nostres fills.
Mioll gràcies per la feina ben feta que heu fet i que no se us aturi mai la creativitat cooperativa!
Atentament,
Trini Busqueta
Hola, som alumnes de primer grau d’Educació infantil de UManresa. Estem fent un treball, i ens interessaria aquest PDF per a poder completar la nostra investigació, i saber més sobre el tema.
Moltes gràcies!
Hola estoy interesada en conocer vuestra metrodologia para la transformacion de las escuales a traves de la metodologia participativa. Me gustaria poder descargarme vuestro manual.
Muchas gracias!
He estat visitant la vostra pàgina i he vist alguns projectes que m’han resultat molt interessants! M’agradaria conèixer amb més detall com esteu treballant, em dedico al món de l’educació i penso que pot ser un recurs molt útil.
Felicitats per la feina feta!
Hola em dedico a l’educació ambiental i estic molt interessada en tenir més informació sobre les vostres metodologies
Hola Lluis!
Som de l’esplai Espurnes d’Esplugues i volem iniciar un projecte com el vostre. Estaríem molt interessats en llegir la guia per poder intercanviar opinions.
Hola! Estuve en el taller de Bilbao, trabajo como facilitadora y me gustaría poder contar con ese libro para enriquecer mi bibliografía.
Gracias!
Muchísimas gracias por compartir vuestra experiencia. Nosotros estamos empezando en un pueblo de Aragón contagiados por todas las experiencias que habéis compartido desde Catalunya… mil gracias! En Aragón todavía no tenemos este movimiento de transformación de los espacios exteriores, pero nosotros nos hemos lanzado yaaaaaaaaaaaaa!! Gracias de nuevo por contagiar ilusiones que nosotros queremos contagiar por aquí.
Hola, soy un arquitecto italiano y estoy desarrollando un proyecto participado (prof, ninos, padres..) para el jardin de una guarderia cerca de Reggio Emilia. Vuestra experiencia me interesa muchisimo y me gustaria conocerla mas.
Hola Lluís, em dic Caterina, soc mare d’un fillet de P3 de l’escola Mª Lluïsa Serra de Menorca i hem posat en marxa un projecte de «quin pati volem?» Com a membre de l’Ampa i Arquitecta estic dissenyat aquest espai i m’agradaria conèixer mes a fons el vostre projecte.
Moltes gràcies!
Hola, sóc la Carme. he vist la idea d’aquesta metodologia i m’ha semblat interessant. M’agradaria molt poder-la tenir per veure bé el procés. S l’escola tenim ganes de fer algun projecte nou i això ens podria ajudar. Moltes gràcies.
Bona tarda!!
Sóc mare d’uns nens d’una escola de Lloret. I estem interessats en proposar a la Direcció de l’escola el vostre model exposat a la Guia.
Si us plau agraïrem molt que ens la feu arribar així com idees per poder desenvolupar la proposta el més eficaçment i sense desaprofitar recursos econòmics.
Moltes gràcies per endavant.
Visitant la vostra web m’he plantejat: I… per què no a la meva escola?
Tot és qüestió de saber què, com i quan fer-ho.
M’agradaria que la vostra guia m’aporti llum que nosaltres serem capaços de concretar, sí?
Enhorabona per la inciciativa.
Hola!
Treballo en una llar d’infants i estem en procés de canviar el pati de l’escola i ens agradaria tenir la guia per aprofundir més sobre el tema. Si ens la poguèssiu fer arribar ens aniria molt bé.
Gràcies!
Hola,
Estic donant un curs a una escola que necessita incorporar canvis importants i crec que la vostra guia els serà molt útil per això us agrairia ens fa féssiu arribar.
Una abraçada
Bon dia,
Sóc tècnic dins la secció d’infància d’un Ajuntament i dinamitzo projectes de participació infantil. M’agradaria obtenir la guia per veure les possibilitats d’adaptar les vostres propostes en infants i adolescents en clau de participació. Moltes gràcies.
Sóc la directora d’una escola de màxima complexitat. M’interessa la vostra guia perquè volem remodelar i augmentar el poder pedagògic del pati de primària.
Hola! M’agraria llegir la vostra prposta metodologica (guia). A l’escola de la nostra filla s’ha propossat iniciar un treball conjunt; mestres,famílies i infants seguint aquest model. També tinc interès per la part professional, sóc educadora de serveis socials i crec q pot ser una eina molt interessant per plantejar projectes amb la ciutadania. Moltes gràcies.
Hola,
m’agradaria poder llegir la guia perquè des de la bibioteca on treballo estem planificant les visites escolars i diferents companyes m’han parlat d’aquesta guia. M’agadaria consultar-la perquè segur que trauríem idees per aplicar.
Gràcies
És un projecte fantàstic, us he conegut a través de Marta Roig, bibliotecària que ens ha fet una formació sobre biblioteques infantils i juvenils del futur, la biblioteca pública és un espai ideal de participació on la cocreació penso que pot funcionar, la vostra guia és de gran ajuda.
Hola, a la nostra escola estem mirant d’engegar un projecte de millora del pati per al qual agrairíem poder disposar de la teva guia. Il·lusió no en falta, però és tot molt embrionari, encara. Gràcies per compartir coneixements i eines. Trobar pàgines com aquesta i gent com tu és una gran sort.
Hola Lluís,
estem posant en marxa un laboratori de sostenibilitat urbana en un solar en desús temporal que uneix un Institut, una escola de primària i una escola bressol. M’interessaria llegir-me la teva guia de cocreació per a la dinamització del procés.
Molt agraïda!
Muchas gracias por compartir este recurso tan valioso para los que queremos una escuela mejor para nuestros hijos
Hola, sóc estudiant d’últim curs d’educació infantil a la universitat de Barcelona. M’agradaria rebre la guía, ja que he de realitzar el TFG (treball de fi de grau) i m’agradaria que aquest fos un projecte de co-creació portat a terme a una escola. Moltes gràcies
Hola: somos una empresa de mediación cultural que trabaje en el ámbito local y vuestra guía me parece una herramienta muy útil para poder poner en marcha actividades en procesos en los que trabajamos, no solamente en el ámbito educativo formal, sino también en el informal y en el del ocio educativo.
Muchas gracias.
Hola, m’interessa el tema de la cocreació des de la vessant educativa i artística…
A veure si des de l’ampa ens animem a fer algun projecte co-creat. Gràcies per endavant per facilitar la guia, segur que serà un bon referent de cara a fer-ho operatiu!
Hola Lluís sóc mestra i directora en una escola de La Garriga . Un pare m’ha fet arribar informació dels vostres projectes ja que ens agradaria conjuntament amb L’AMPA iniciar un projecte de remodelació dels patis de primària i d’educació infantil i no sabem massa com començar i engrescar a tota la comunitat: pares, mestres i alumnes., és per això que ens interessaria conèixer la guia de co-creació i veure com podem iniciar el procés .
Ens podries fer arribar l’enllaç?
Gràcies
Pilar
Hola! Conec alguns dels vostres projectes, que em semblen molt interessants. M’agradaria saber més sobre els vostres mètodes de treball i per això voldria llegir la guia de cocreació per a escoles. Moltes gràcies!
Molt bones.
Formo part de l’AMPA de la llar d’infants Del nostre municipi i tenim intenció de millorar el pati dels nostres infants.
Creiem que la vostre guia de co creació ens pot ser de gran utilitat.
Sempre millorant
Muy bien explicado el proceso. Gracias por compartilo!
Hola! estoy elaborando una cartografía de españa con los colectivos que se han dedicado a relacionar arquitectura e infancia desde el 2003 hasta el 2015, y vuestra propuesta encaja y es muy interesante, gracias por las facilidades de descarga!
Hola, me apetece mucho tener la guia porque soy profesora de futuras maestras y futuros maestros de infantil y primaria. Todo aquello que sea una innovación con buenas bases, como es el co-crear el recreo, es fascinante y si logro que estos futuros profesionales lo pongan en práctica en alguna ocasión, sería fantástico. Por otro lado, también tengo contacto con coles y los maestros me piden opinión sobre muchas cosas. Creo que debemos estar a la útima en educación y la idea propuesta por esque equipo de personas maravillosas me encanta.
ENHORABUENA POR EL PROYECTO.
Salud
Des de l’AMPA A.Guimerà de Pallejà ens volem apropar a la co-creació per millorar l’escola i enfortir els vincles de la nostra comunitat educativa. En aquest sentit ens agradaria fer-nos amb la vostra guia per treballar-la amb l’equip de l’AMPA.
De cara el curs vinent ens estem plantejant fer un procés participatiu per destinar una part dels pressupostos de l’AMPA en benefici de l’escola a través de fer participar a les famílies, professorat i nens i nenes en presentar possibles projectes de millora així com en la seva elecció i execució. Hem vist que vau participar en tot un procés participatiu per la creació d’un pati d’escola i volem veure si la vostra guia ens pot donar un cop de mà en el nostre procés.
M’encanta la idea de CoCreable, m’interessaria molt tenir la guia per a poder treballar en projectes d’educació.
Hola CoCreableros!
Soc la Magda Aliana i formo part de dos col.lectius en els quals hi poso moltes ganes i il.lusió:
– Un és l’AMPA de l’escola Sant Jeroni de Sant Pere de Riudebitlles on hi van els meus fills. M’encantaria poder transladar la il.lusió i les ganes de transformar l’educació i els espais escolar de forma trasversal i implicant el màxim de persones possibles
. L’altre és el Col.lectiu Mitjó, que organitzem un Festival de titelles al poble. De moment ens costa implicar la gent del poble perque es faci el festival seu i ens agradaria aplicar algunes de les idees que he llegit a la vostra web per poder fer-ho possible.
Penso que la guia ens podria anar la mar de bé per agafar idees i seguir transformant el nostre entorn més proper.
moltíssimes gràcies!
Magda
Durant molts anys m’he dedicat al món de la participació ciutadana i el desenvolupament comunitari, ara he canviat el rumb de la meva vida professional i conjuntament amb un equip de gent estem obrint una nova escola. Tenim com a objectiu del primer any de l’escola dissenyar-crear conjuntament amb la comunitat escolar (famílies, alumnes, professorat) el nou pati de l’escola. El vostre projecte és un bon referent. Un cop iniciat el nostre procés m’agradaria poder compartir amb vosaltres aprenentatges i experiències.
Si us plau si em podeu fer arribar la guia us estaria molt agraïda. Merci!
M’encanta la idea de CoCreable, m’interessaria molt tenir la guia per a poder treballar en diversos projectes culturals i d’educació en els que estic involucrada. De seguida que estiguin embastats m’agradaria molt treballar-los a l’espai Co-Crea on line.
Sóc professora de disseny gràfic, i m’interessa molt el tema de les transversalitats, processos d’ideació compartits…… M’agradaria donar una ullada a la vostra guia.
Gràcies.
Hola, Sóc Psicopedagoga i em semblen molt interessants les teves iniciatives, m’agradaria poder-les aplicar a la meva forma i visió de treball. Crec molt en l’escola oberta, en el joc, en els projectes socials i en la consideració de les persones en els diferents projectes, sobretot dels nens/es doncs són els més vulnerables i de vegades els menys escoltats. M’agradaria aplicar aquesta perspectiva a iniciatives socials a petita escala, com al disseny d’espais infantils. Fins ara he sigut reeducadora, he treballat en organitzacions i associacions sense ànim de lucre i també he estat organitzadora i docent de tallers de diferents tipus per a nens i adolescents, crec que al disseny d’aquests és fonamental escoltar les necessitats i generar un procés de retroalimentació constant, no fer un disseny tancat sino anar adaptant-lo i afegint. Penso que la teva obra em pot servir molt per al canvi paradigmàtic en el qual em trobo.
Moltes gràcies.
Hola Lluis, fa molts anys que hi treballo en els espais I equipaments per escoles bressols I precisament estic en un canvi de maneres de fer, anant cap al compartir I col·laborar. Avui he estat a l’escola bressol la muntanyeta de Castefa I m’han mostrat el teu llibre que l’he trobat molt important I en la linia dels nous temps.
Gràcies per aquesta feina tan ben feta
carles
Hola,
soc Patricia Alguacil i estudio educació infantil a la UB. M’interessa molt aquest tema i m’agradaria poder tenir la guia.
Moltes gràcies!
Hola Lluís,
La nostra AMPA, juntament amb l’equip directiu de la nostra escola, volem construir un pati on els infants puguin gaudir d’un espai lúdic, un espai que sigui seu… i el volem contruir entre tots i totes.
La teva guia ens pot ser de gran utlitat en el nostre projecte, així que agrairíem molt poder-la tenir.
Moltes gràcies i felicitats pel projecte!
Hola soy arquitecto y vamos a hacer un proyecto de un puente de papel en el colegio de mis hijos. Trato de hacer un proyecto participativo y me gustaria echar un vistazo a vuestra guia
Muchas gracias
Hola LLuís!!
Som una escola de Martorell, volem transformar el nostre pati i, necessitem una mica d’ajuda. Segur que la teva guia ens aniria molt bé.
Estarem molt agraïts!!
fins aviat!!
Hola!
Sóc membre d´una associació cultural del meu poble, i vull donar-li un nou impuls. La teva guia em pot servir per començar.
Gràcies!
Bona Tarda,
m’agradaria rebre la vostra guia perquè estic fent el TFG sobre la reorganització de l’espai espai exterior d’una escola bressol a partir d’un projecte de coocreació. Penso que em vindria molt bé tenir aquest recurs.
Moltes gràcies.
Bon dia,
M’interessa el tema de co-creació i vull donar un cop d’ull a la vostra guia.
Salut,
Hola Lluís! Sóc la Marta Oliu, mestra de l’escola El Rodonell de Corçà i mare d’una alumna de primer de l’escola Castellum de Sant Julià de Ramis. Les mestres d’Educació Infantil de la meva escola estem molt engrescades per iniciar un procés de transformació del pati (actualment pati dels alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial).
Ens aniria molt bé poder tenir la guia de cocreació per poder començar a organitzar tot el procés de canvi, consells pràctics, …
Al conèixer de primera mà el projecte del NouPatiCastellum, i haver tingut el privilegi de viure’l en primera persona, fa que aquesta motivació encara sigui més gran.
A veure si amb les ganes, la motivació i la teva guia ho podem tirar endavant!!!
Gràcies
Marta
Treballo en planificació estratègica en escoles i la promoció de la innovació, creativitat … és un tema recurrent. Crec que la guia pot ser una eina útil per formular propostes concretes.
Gràcies
Des del GEPEC (Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans), ens agradaria disposar de la guia perquè estem molt interessats en la naturalització dels patis de les escoles i actualment ajudant al CEIP Montoliu de la Riera del Gaià en el seu procés de co-creació del pati. Moltes gràcies!
Hola Lluís! Vaig fer el curs d’espais expositius per a infants a ACVIC, i m’agradaria rebre la guia per tornar llegir l’experiència de la cocreació en el món escolar, ja que ho vaig fer abans de començar el curs i ara ja no l’he trobat a la web. Una forta co-abraçada !
Hola Lluís!
Desde Col·lectiu Punt 6 trabajamos en la elaboración de procesos participativos para el diseño de patios co-educativos. Nos interesaria mucho poder concocer tu experiencia en co-creación a través de la guía, y por supuesto poder intercambiar experiencias. Muchas gracias!
Hola:
A la nostra escola bressol, ens agradaria tenir una muntanyeta (petit desnivell) amb un tub gran enterrat per amagar-s’hi, i una rampa que baixes de dalt del montícul com un tobogan. Però les ditxoses homologacions frenen a l’ajuntament i no hi ha manera d’aconseguir-ho. A veure si en aquesta guia hi trobem la manera de desencallar el procés. Gràcies
Hola, m’interessaria molt poder tenir la guia, sóc assessor del Programa Escoles Verdes a les comarques del Maresme i el Vallès Oriental, porto quatre seminaris amb mestres d’escoles de primària i secundària i un dels treballs que estem fent és el Pati Sostenible i la Participació. Crec que ens aniria molt bé tenir-la, inspirar-nos i qui sap, pot ser tirar endavant un projecte similar. Moltes gràcies!
Bon dia, a l’Escola del Parc de la Ciutadella, voldríem pensar sobre el pati de la nostra escola amb l’objectiu de proposar millores.
Tenir una pauta per poder escoltar a totes les veus ens ajudaria a tirar-ho endavant.
Hola Lluís, em dic Laura, sóc alumna del Grau en Educació Primària, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Estic en l’últim any, per tant he de fer el Treball de Fi de Grau. Vull que es centrin en dur a terme el projecte del pati, ja que tinc moltes ganes d’aprendre com fer-ho, des de la pràctica. D’aquesta manera m’agradaria poder llegir la guia, i aprendre del vostre treball.
Moltes gràcies
Laura
Hola,
en primer lloc enhorabona per la feina feta i que ajudeu a dur a terme.
Des de l’AMPA de l’escola Ildefons Cerdà de Centelles, volem iniciar un procés de co creació per millorar el pati escolar.
Us agrairíem que ens facilitéssiu la guia.
Gràcies per endavant,
Dolors
Hola Lluis,
Sóc d’una Ampa que voldria fer una millora de pati i de passada el mateix que la Dolça: implicar les famílies. Crec que la vostra guia ens pot ajudar a engrescar-nos. Gràcies!!
Hola!!
A l.escola hem començat un context per canviar, pensar, transformar rl pati de l.escola. L.hem engegat els nens i nenesd.una classe de 1r i una de segon. Tenim moltes ganes de poser tenir entre mans la guia per treure idees i inspirar.nos en la creació!!
Esperem amb molta il.lusió!!
Gràcies
Anna
Hola Lluís,
Ens hem conegut aquesta tarda a les jornades de sales infantils a Cornellà, ens trobem en la mateixa situació que la vostra escola. Barracons i pati de ciment i sorra una mica àrid… Ens encantaria poder-li fer una ullada a la guia, moltíssimes gràcies per la feina feta i per la inspiració que has suposat! 😉
Una abraçada!
Hola! Estem en procés de canvi a l’Ampa de l’escola i ens anirien molt bé algunes idees per millorar la implicació dels pares, entre altres coses! Moltes gràcies
Hola Dolça,
a la Guia hi ha molts de consells sobre com implicar a les famílies. El més important és començar per crear una bona comissió de projecte de co-creació on hi hagi a menys una persona de cada «perfil» o sigui: mestres, famílies i AMPA. Aquesta comissió ha de ser representativa, però el més reduida possible per tal que sigui fácil reunir-vos. A més els membres d’aquesta comissió han de ser «fans» del projecte, vosaltres heu de ser els que contagieu a la resta de l’escola i això es nota, per tant, heu de ser els més motivats i engrescats.
La vostra tasca és la de dissenyar el procés i pensar com engrescar a la resta dels participants, des de les famílies, mestres als infants, passant per l’Ajuntament, el Departament, etc. (sí, cal engrescar-los a ells també!).
El més important és pensar com fer que cada activitat sigui el més inclusiva possible, o sigui, que us pregunteu «Com puc engrescar-los? Com puc fer per que participin al màxim?…» i això pensar-ho per a tots els que participin d’aquella activitat. En co-creació no cal que tothom estigui i participi en tot, cal que tothom pugui participar (i recalco el «pugui») i la suma de moltes aportacions fan un total co-creat.
Això sí, és fonamental comunicar molt bé el projecte a tota la comunitat i no només el projecte, sino també cada pas que feu, a on sou, d’on veniu i cap on aneu (respecte al projecte, és clar) i fins i tot comunicar quan no sabeu alguna cosa… el silenci és el pitjor, ja que llavors la gent es desconecta, o pitjor, comença a pensar coses que no son.
Molt resumidament aquests son alguns dels punts més importants. Com et deia a la Guia hi trobarás aquesta informació i molta més (amb fitxes, activitats, plantilles, etc).
Espero que ens informeu de com va el projecte!
Una abraçada
Hola Dolça,
ara he recordat aquests dos videos que va fer l’AMPA de l’escola Nostra Senyora de Lurdes per motivar la participació a l’AMPA. VArem coincidir al Forum Famílies amb Veu organitzat per la Fundació Bofill on van explicar com havien incrementat notablement la participació a l’AMPA.
Els vídeos son: https://vimeo.com/52450952 i aquest https://vimeo.com/78432613
Una abraçada
Hola! Estem intentant invertir en temps, pensaments i idees en el pati de Primària.
He vist els vostres projectes i vídeos. M’ha semblat molt interessant.
Em podríeu passar la guia per mirar-nos-ho.
Gràcies!
Hola Maria,
genial! En breu et fem arrivar la Guia. Ja ens direu com va el procés, estem molt interessats en fer el seguiment dels molts de projectes de co-creació que s’han engegat arrel de la Guia i del vídeo del NouPati Castellum.
Una abraçada
Hola! Formo part de l’Ampa de l’escola de les meves filles i estaria molt interessada en rebre la guia per tal de tenir idees que puguin millorar la implicació dels pares dins l’associació!
Moltissimes gràcies
Estem engrescats en millorar el pati de l’escola des de l’Ampa…
Hola Laura,
genial! Us animo a fer-ho, és un procés màgic! De quina escola sou?
Ja saps que a la Guia de co-creació hi podeu trobar tota la informació sobre com organitzar el procés, consells práctics, etc.
Si encara no tens la Guia, fes-m’ho saber i us faig arribar lenllaç i si necessiteu qualsevol cosa, ja sabeu on trobar-me.
Una abraçada
M’interessa la guia perquè vull co-crear i em sembla molt interessant el que proposeu.
Gràcies
Hola Toni,
moltes gràcies. Ets d’alguna una escola?
T’envio l’enllaç de descàrrega pel correu.
Ja ens diràs com et va i si tens algun dubte o necessites ajuda, ja saps on som.
Salut
molt interessant les experiències
Ostres!!! quina passada…!!! jo també vull un projecte de pati així per a l’escola de la meva filla 🙂 Estic buscant informació sobre com gestionar un projecte de pati…ja que m’agradaria proposar-ho a l’escola. 😉 peró no se per on començar…i buscant, buscant he arribat fins a vosaltres…espero la guia em pugui ser d’ajuda…
Salut
Anna
Hola Anna,
vas rebre la Guia? Com va el procés? Ja heu començat?
Una abraçada
Hola Lluis,
Doncs no se que ha passat pero no he rebut la guia…
Pel que fa al procés, de moment ho he plantejat a l’Ampa pero no he aconseguit motivar-los prou:(… Així que espero la teva guia em doni algunes claus per plantejar-ho millor….;)
Merci
Bon dia Lluís,
Gràcies per la guia, ara si!!! espero poder-t’he donar bones noticies ben aviat!!
😛
Anna
Hola Lluís,
E.B.M. Somriures a Terrassa.
Fantàstic treball, una idea inspiradora. Seguirem el vostre exemple.
Salutacions,
German B.
Moltes gràcies German!
De quina escola sou?
Salut
Fantàstica la guia. M’ha quedat molt clar el procés i m’ha animat a fer una proposta a l’escola a la que treballo. Al setembre sabré el què, us mantindré informats.
Gràcies per tirar endavant un projecte com aquest!
“Community is a sign that love is possible in a materialistic world where people so often either ignore or fight each other. It is a sign that we don’t need a lot of money to be happy–in fact, the opposite.”
Hola Marta!
gràcies pel teu missatge. Com està el vostre projecte? Al final s’han animat a l’escola on treballes?
Ens agradaria tenir notícies.
Una abraçada