Disseny Bibliovana: Acabats d’interior

SESSIÓ 1:

Aquesta primera sessió la vam estructurar de la següent manera:

1. Explicació del perquè de la bibliovana.

2. Saps què ens toca fer en aquesta comissió?

3. Brainstorming o pluja d’idees

4. Visionat imatges inspiradores

5. Experimentem amb diferents materials.

El punt 5 es va desenvolupar amb una barreja d’emoció, ganes de provar, d’experimentar… tots els infants estaven immersos en intentar trobar  un bon material i un bon disseny pel terra i les parets de la bibliovana. Es van anar formant grups de manera natural, uns investigaven per aquí, d’altres experimentaven per allà… però tots es van capbussar en l’activitat proposada. Tant va ser així, que se’ns va fer curta la sessió i no hi va haver temps de posar en comú el treball fet.

SESSIÓ 2:

Aquest dia era important poder mostrar a la resta de grup allò que havíem estat fent el dia anterior, així que cada infant o grup d’infants va exposar el seu treball i les seves conclusions.

A partir d’aquí vam anar descartant propostes i en vam fer d’altres, algunes de més esbojarrades i d’altres més encertades. Vam fer proves amb diferents materials i/o colors i ens va agradar molt una paret de color blau amb contes i/o imatges dibuixades, i un terra de parquet (per no passar fred) i de color gris. Aquestes van ser les nostres conclusions.

You may also like

Leave a comment