Després de conèixer, a cocrear a IE Les Vinyes

EmPATITza’t  és el nom del projecte de tota la comunitat educativa de l’Institut Escola Les Vinyes que té com a objectiu millorar de forma creativa i col·lectiva els patis del nostre centre. Amb aquest projecte, no només aspirem a idear, planificar i executar junts millores al centre, sinó també a assolir dos dels nostres grans propòsits educatius: millorar l’aprenentatge de tothom i enfortir la cohesió social de la nostra comunitat educativa.

Festa d’inici de la Cocreació del pati – Octubre 2013 from Institut Escola Les Vinyes.

Després de fer el tret de sortida amb una gran festa, hem fet l’etapa Conèixer a l’Institut Escola. A la nostra web podreu veure les aportacions respecte al pati somiat, al pati actual o al pati recordat. Entre tots, hem fet aportacions de tota mena per a millorar els nostres patis. Els delegats n’han fet el buidat i les hem incorporat a les parets del centre i a la web.

La propera setmana entrarem a la fase Cocrear amb força, amb el nostre projecte trimestral que incorpora alumnes d’infantil, primària i secundària. Setmana de treball que culminarem amb una jornada oberta a totes les famílies del centre el dissabte 29 de març.

Ja us ho explicarem! 🙂

You may also like